Greek English
 
Αρχική Σελίδα / Ειδήσεις / Ανακοινώσεις / Εκδηλώσεις
Print this page
Ανακοινώσεις / Εκδηλώσεις

20/12/2023
Ζήτηση προσφορών για παροχή άδειας χρήσης του κυλικείου στο Κοινοτικό Γήπεδο Τραχωνίου

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Τραχωνίου δέχεται προσφορές για την παροχή άδειας χρήσης του κυλικείου στο Κοινοτικό Γήπεδο Τραχωνίου.
Η συμφωνία θα γίνει μεταξύ του Κοινοτικού Συμβουλίου Τραχωνίου και του διαχειριστή του κυλικείου. Η διάρκεια της συμφωνίας θα είναι για ένα χρόνο και η χρονική περίοδος θα καθοριστεί μετά την υποβολή της προσφοράς . Το ελάχιστο ποσό προσφοράς καθορίζεται στα €150 μηνιαίως πλέον Φ.Π.Α. Οποιαδήποτε προσφορά κάτω του ελάχιστου ποσού δεν θα γίνεται αποδεκτή. Το Συμβούλιο διατηρεί το δικαίωμα προαίρεσης για ανανέωση της σύμβασης για την παροχή άδειας χρήσης του κυλικείου για ακόμη ένα χρόνο με τους ίδιου όρους και τιμή.
Όροι χρήσης
1. Το ποσό δικαιώματος χρήσης του κυλικείου θα πρέπει να καταβάλλεται προκαταβολικά εντός του τρέχοντος μηνός.
2. Ο διαχειριστής υποχρεούται να διατηρεί το κυλικείο ανοικτό μόνο κατά την διάρκεια που στο γήπεδο υπάρχουν ποδοσφαιρικά παιχνίδια, προπονήσεις και άλλες εκδηλώσει και πάντα σε συνεννόηση με τον ιδιοκτήτη του γηπέδου.
3. Ο διαχειριστής υποχρεούται να διαθέτει προς πώληση αναψυκτικά, ζεστά και κρύα ροφήματα, σνακ, σάντουιτς, γλυκά αεροστεγώς καλυμμένα και άλλα συναφή.
4. Ο διαχειριστής υποχρεούται να διατηρεί πάντοτε καθαρό τον χώρο μέσα και έξω από το κυλικείο. Τυχόν υλικές ζημιές εντός του χώρου του κυλικείου θα τις επιβαρύνεται ο διαχειριστής.
5. Ο διαχειριστής είναι υπόχρεος να παρουσιάσει πιστοποιητικό υγείας.
6. Το ΚΣ ουδεμία ευθύνη φέρει σε περίπτωση κλοπής.
7. Το κόστος ηλεκτρισμού και νερού θα επιβαρύνει το ΚΣ Τραχωνίου.
Όλοι οι όροι της παρούσας συμφωνίας είναι ουσιώδεις. Παράβαση οιουδήποτε εξ αυτών δίδει το δικαίωμα στο ΚΣ Τραχωνίου να τερματίσει μονομερώς την συμφωνία μεταξύ των δύο μερών και να αξιώσει νόμιμες αποζημιώσεις.
Να συμπληρωθεί κατάλληλα το έντυπο οικονομικής προσφοράς.
Οι προσφορές θα πρέπει να υποβληθούν στο κιβώτιο προσφορών, που βρίσκεται στο ισόγειο του Κοινοτικού Μεγάρου Τραχωνίου μέχρι και τις 29 Δεκεμβρίου 2023 και ώρα 12:00 το μεσημέρι.
Για πληροφορίες αποταθείτε στο τηλ. 25398896

 

 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ
Ειρήνης & Φιλίας 9
4651, Τραχώνι Λεμεσός
Τηλ.: 25398894
Φαξ: 25710867
E-mail: [email protected]
 
Designed & Developed by NETinfo Plc