Greek English
 
Αρχική Σελίδα / Ειδήσεις / Ανακοινώσεις / Εκδηλώσεις
Print this page
Ανακοινώσεις / Εκδηλώσεις

06/02/2023
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Το Κοινοτικό Συμβούλιο Τραχωνίου ειδοποιεί τους ιδιοκτήτες οικοπέδων και άλλων ανοικτών χώρων που βρίσκονται στη περιοχή Τραχωνίου όπως προβούν στον καθαρισμό τους, απομακρύνοντας τόσο τα χόρτα όσο και οποιαδήποτε άχρηστα υλικά, το αργότερο μέχρι την 30η Απριλίου 2023.

Μετά την παρέλευση της προθεσμίας αυτής, συνεργεία του Συμβουλίου θα προβούν στον καθαρισμό των οικοπέδων και άλλων τεμαχίων γης που δεν θα καθαριστούν από τους ιδιοκτήτες τους και το Συμβούλιο θα απαιτήσει από αυτούς να καταβάλουν τα έξοδα με τα οποία θα επιβαρυνθεί για τον εν λόγω σκοπό.

Συναφώς, διευκρινίζονται τα ακόλουθα:
(α) Αν ο καθαρισμός που θα γίνει από τον ιδιοκτήτη κριθεί ως μη ικανοποιητικός, συνεργείο του Συμβουλίου θα προβεί σε συμπληρωματικό ή συνολικό καθαρισμό του χώρου.
(β) Η ευθύνη για τον καθαρισμό βαραίνει αποκλειστικά τον ιδιοκτήτη του τεμαχίου, έστω και αν έχουν τοποθετηθεί/απορριφθεί άχρηστα υλικά από τρίτους.
(γ) Η χρέωση θα γίνεται ανάλογα με τον όγκο των υλικών που θα απομακρύνονται, σε καμμιά όμως περίπτωση δεν θα είναι μικρότερη από το ποσό των €100 ανά οικόπεδο.
(δ) Όσοι διατηρούν μηχανήματα ή άλλα χρήσιμα ευμεγέθη αντικείμενα σε ιδιωτικούς ανοικτούς χώρους, πρέπει να τα μετακινήσουν έγκαιρα για σκοπούς καλύτερου καθαρισμού, διαφορετικά το Συμβούλιο δεν θα φέρει οποιανδήποτε ευθύνη για τυχόν απώλεια ή πρόκληση ζημιάς.

Η παρούσα να θεωρηθεί και ως προσωπική ειδοποίηση προς όλους τους επηρεαζόμενους ιδιοκτήτες τεμαχίων γης, η οποία δίνεται δυνάμει των προνοιών των περί Διοίκησης των Τοπικών Υποθέσεων (Γενικοί) Κανονισμοί του ΚΣ Τραχωνίου (άρθρο 103). Τονίζεται ότι προσωπικές επιστολές – ειδοποιήσεις δεν θα σταλούν ταχυδρομικώς ή με άλλο τρόπο.

Για περισσότερες πληροφορίες ή διευκρινίσεις, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να αποτείνονται στο τηλ. 25398894.

 
 
 
 
ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ
 
ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΡΑΧΩΝΙΟΥ
Ειρήνης & Φιλίας 9
4651, Τραχώνι Λεμεσός
Τηλ.: 25398894
Φαξ: 25710867
E-mail: [email protected]
 
Designed & Developed by NETinfo Plc